Sunday, August 23, 2009

Penyelewengan Orang PAS Guna Duit Masjid Permatang Pasir

Daripada Pisau.net

Pisau mendapat maklumat dari seorang pembaca blog menyatakan berlaku penyelewengan wang kutipan derma masjid jamek permatang pasir.Mereka ini telah menyalahguna keatas sumbangan wang orang ramai untuk aktiviti PAS.

Mereka ini adalah orang kuat Pusat Khidmat Adun Permatang Pasir,di beritakan selagi PAS memegang Permatang Pasir mereka akan terus mengambil wang sumbangan orang ramai yang belum pun sempat dikira oleh pihak jawatankuasa masjid.

Pada 2005 selepas solat Aidilfitri ahli PAS telah mengambil wang kutipan derma jemaah masjid yang belum pun sempat dikira oleh,bukan hanya belum sempat dikira lebih teruk tok siak belum sempat kumpulkan duit terus dirampas oleh 2-3 orang PAS untuk digunakan aktiviti cawangan mereka.

Pisau telah melawat masjid jamek dan bertanya sendiri kepada salah seorang yang menjadi jawatankuasa masjid jamek permatang pasir,dan mereka sendiri mengesahkan perkara ini.

Kurang ajar,bongkak dan penyamun kampung puak PAS baru berkuasa satu adun dah jadi penyangak belum pun berkuasa satu negara.

Tapi mereka ini tidak kisah ,ada seorang tok guru nun jauh di pantai timur akan ampunkan dosa mereka.

kredit to komentor tok siak

Pisau kata " PAS penyamun tarbus"