Thursday, March 4, 2010

PENDEDAHAN MENARIK TENTANG ANWAR

Info yang di dapati dari internet menyatakan Anwar dan Azizah berkahwin pada 28 Februari 1980 dan kelahiran Nurul Izzah pula ialah 19 November 1980. Cuba anda kira jika bunting pelamin sekali pun kelahiran anak adalah dalam bulan December minggu pertama...So apa status anak nya?.

Nurul Izzah binti Anwar (born November 19, 1980) is a Malaysian politician from Parti Keadilan Rakyat (PKR), and is the current Member of Parliament for Lembah Pantai. She is the daughter of Anwar Ibrahim, a former Malaysian Deputy Prime Minister and the current de facto opposition leader and of the PKR.[1] Her mother, Wan Azizah Wan Ismail, is the President of PKR.

Ini statistik telah aku ambil dari blog TM aka TaipingMali, menarik sungguh persoalan yang ditimbulkan oleh blogger tersebut! Hmm, bukan apa cuma nak mengingatkan aje, Anwar Harami dan Wan Azizah ni cuma manusia biasa je kan? Mereka pun tak lari dari melakukan kesilapan atau keterlanjuran kot....

Kat bawah ini, ada sedikit petikan dari Blog X-PKR, menarik sekali isu yang dibangkitkan oleh blogger ini juga, anda mesti kena baca:

1. Semalam, 28 Feb 2010 genaplah 30 tahun AnWAR membawa Azizah kahwin lari. AnWAR membawa lari Azizah setelah bapa Azizah Datuk Dr. Wan Ismail tidak bersetuju samasekali hasrat AnWAR mahu menyunting anakandanya untuk dijadikan isteri. Bukan setakat tidak setuju, malah Datuk Wan Ismail teramat marah hingga mahu menembak AnWAR!

2. Itu cerita lama, namun sejarah tidak dapat dipadamkan. AnWAR sendiri hingga kini cuba menyembunyikan tarikh beliau berkahwin lari. Anak-anak mereka hanya tahu tarikh tetapi AnWAR tidak pernah menceritakan kepada mereka bagaimana cara beliau mendapatkan Azizah. Ada yang cuba bertanya, namun dimarahi AnWAR agar tidak bertanya lagi.

3. Ketua rombongan meminang AnWAR ketika tahun 1980 ialah Ustaz Ahmad Awang (bekas Pesuruhjaya PAS Perak). Lurusnya Ahmad Awang hingga kini dipermainkan AnWAR. Kejap marah, kejap sayang. Bukannya beliau tak tau perangai AnWAR yang kaki 'putar'. Banyak kali dari zaman ABIM, Persatuan Ulama', kini dalam PAS, Usataz Ahmad Awang kena 'jual' aje dengan AnWAR.

4. Azizah pula, 'lakonannya' makin tak menjadi! Sepanjang 30 tahun berkahwin, bukan sedikit hatinya diguris AnWAR. Semasa zaman ABIM, AnWAR lebih pentingkan kawan-kawannya. Setelah itu, AnWAR lebih mengutamakan Sukma, Azmin dan Shamsidar. Azizah sering ditengking dan dibodohkan di hadapan keluarga dan rakan-rakan.

5. Kini Azizah diheret ke mahkamah. Tiba-tiba menjadi saksi alibi kepada kes liwat AnWAR. Saya pernah menulis, ini bakal memecahkan tembelang Azizah. Banyak yang bertanya, apakah Azizah tidak mengetahui perangai AnWAR selama ini? Rata-rata menjawab sukar untuk dinyatakan apakah Azizah tahu atau tidak!

6. Namun dalam kes ini, jika Azizah gagal membuktikan alibi beliau, maka pecahlah tembelang Azizah beliau berbohong. Apabila berbohong maknanya beliau tahu perkara sebenar. Apabila tahu perkara sebenar, kenapa beliau berbohong? Apakah tangannya yang sentiasa memegang tasbih dan menggenggam tangan AnWAR di mahkamah hanya lakonan?

Saya syorkan kepada penyokong PKR jika mereka membaca artikel ini, sila cetak dan tanyakan sendiri kepada Azizah! Soalan wajib tanya, apakah perasaannya yang jujur selama 30 tahun bersuamikan AnWAR.........

Sekian.

Ada baiknya kalau difikirkan dengan sedalam-dalamnya, mereka ini pun manusia biasa, ANWAR CIFUT bukanlah malaikat! Memang dari dulu lagi si peliwat ini bermasalah, attitude problem beb! Jadi kepada sesiapa yang masih teruja dengan dia, kembalilah kepangkal jalan!

Ramai dari kalangan PKR dah sedar, anda bila lagi? Kepada yang nak tengok Alexa ranking blog House PK ini, sila klik sini - bukan apa just untuk berkongsi sama je;

Ada kisah-kisah menarik tentang anak angkat Anwar CIFUT di bawah ini yang wajib dibaca oleh anda!
1. Anak angkat yang hampir menjadi menantu..

2. Pendedahan tentang anak angkat dengan Kalimullah!
3. GEVI Spa yang membeli MV Augusta pada 1 EURO milik siapa?

Baca jangan tak baca! Memang panas dan terhangat! Aku masih lagi menunggu jawapan dari anak angkat CIFUT BABI ini tentang 'income' dia! Bagaimana dia boleh menjadi jutawan walau tidak berkerja?

Apakah rahsia beliau?

Sudikah anak angkat Al Juburi ini berkongsi rahsianya dengan kita?

http://parpukari.blogspot.com/