Thursday, February 16, 2012

Silap Orang Kot, Entah2 Bini Muda Husam...


Blog Taiping Mali kata 'Husam Takut Skandal Dengan China Doll Terbarai..." menyebabkan dia saman orang merata.

Malah katanya lagi, Husam Musa memang berperangai sebijik macam Anwar Ibrahim. Setiap langkahnya adalah langkah Anwar Ibrahim.

Cuma tidak pula dapat dipastikan sama ada Husam Musa juga jenis TORON JUBUR JANTAN seperti yang dilakukan oleh Anwar Ibrahim. http://www.blogger.com/img/blank.gif

Terbaru, Husam Musa menyaman seorang lagi blogger pro-UMNO yang lebih dikenali sebagai PAPAGOMO dengan kadar RM10 juta.

Menariknya, selain PAPAGOMO, portal rasmi PAS, HarakahDaily juga telah menamakan seseorang, lengkap dengan alamat rumah dan sebagainya sebagai usaha melakukan tekanan dan ugutan. Tindakan yang sebenarnya hanya akan menyusahkan Harakah, PAS serta Husam Musa sendiri!!!

Bukan kerja mudah untuk membuktikan seseorang itu adalah blogger itu ini kecuali sekiranya blogger itu jenis ego yang akan mengaku, dialah blogger yang dimaksudkan!

Semuanya kerana gambar yang telah disiarkan oleh KICKDEFELLA. Husam Musa tidak berani sentuh Kickdefella tetapi Husam Musa akan sentuh dan ugut sesiapa sahaja yang guna gambar itu.

Mungkinkah ada gambar lain yang sangat dibimbangi oleh Husam Musa dan dia tidak mahu gambar-gambar berkenaan tersebar dalam tempoh terdekat ini?

Husam Musa boleh menyaman sesiapa sahaja tetapi dia tidak boleh menyaman kebenaran!!!

Yang sahnya, China Doll yang ada di sebelahnya dalam gambar itu, memang China Doll dan bukannya photoshop edited!!!

Tapi mungkinkah juga China Doll ini isteri kedua Husam?

Sebab menurut Mohd Sayuti Omar (MSO) dalam blognya, Husam sorok isterinya di Kuala Lumpur siap dengan berikan Mercedes dan Aparment Mewah...

Kot-Kot salah orang kot?